arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

Miért válassz Rug & Roll szőnyeget?

A Rug & Roll szőnyegei közül mindegyikben van valami amitől egyedi, vagány és különleges és még az ára is jó, de ezen kívül is van előnye bőven.

Minden szőnyeg Easy clean, könnyen tisztítható, mivel egy speciális eljárás segítségével a felületükön egy olyan bevonat van, amitől a szennyeződés nem jut be a szőnyeg szálai közé, és nedves, tiszta ronggyal letörölhető, és folt sem marad utána. Videó itt: 

Szőnyegeink azonban szükség esetén egytől egyig gond nélkül moshatóak! A kisebb szőnyegeket mint pl: Boteh Gold XS otthoni mosógépben, kímélő 30 fokos programon kimoshatja, a nagy méretűeket pedig partnerünknél a Szőnyegtisztító Kft.-nél síkmosással tisztíttathatja rendkívül kedvező áron. Szőnyegtisztításról bővebben itt.

Moshatóságuk miatt előszobába, konyhába és fürdőszobába is alkalmasak de remekül mutatnak faliszőnyegként is.

Szőnyegeink specialitása még a csúszásgátló alj, amitől helyén marad, lesimul és nem csúszkál el a szőnyeg. Míg más szőnyegek esetén sokszor plusz réteg szükséges ehhez, a Rug & Roll szőnyegei maguktól tudják ezt is.

Padlófűtés mellett is ideális választás mivel vastagsága nem fogja le a hőt, mégis otthonos, kellemes, meleg érzetet ad.

A mai trendeknek is tökéletesen megfelelnek szőnyegeink, alkalmasak az ágy, kanapé lába alá betéve is így is remekül mutatnak.

Ha robotporszívót használsz, vagy tervezed a beszerzését, akkor ugyancsak a Rug & Roll szőnyegeit válaszd mivel vastagságuk és csúszásgátló aljuk miatt gond nélkül áthalad rajtuk a robotporszívó. A robotot megzavarja a rojt illetve a fekete mintázat és szél. Válassz ezért olyan szőnyeget amiben nem dominál a fekete, viszont ha egy rojtos szőnyeg tetszik meg, ez nem jelent gondot mivel erről gond nélkül lebontható a rojt és éppolyan jól mutat így is. 

 Ha szereted ősszel, télen vagy nyáron lecserélni a lakás kiegészítőit és évszaknak megfelelően kialakítani a belső tereket, a Rug & Roll szőnyegei ehhez is ideálisak, mivel áruk kedvező és tisztításuk és tárolásuk könnyű. A 160x230 cm-es szőnyegeink feltekerve kis helyen, akár az ágyneműtartóban is elférnek és amíg Karácsonykor tökéletes választás egy Boteh Ruby szőnyeg, úgy nyáron simán letehetsz helyette egy Chic Rusty vagy Marrakesh Capuccino szőnyeget.

 

 

prooffactor.com