arrow-left icon arrow-right icon behance icon cart icon chevron-left icon chevron-right icon comment icon cross-circle icon cross icon expand-less-solid icon expand-less icon expand-more-solid icon expand-more icon facebook icon flickr icon google-plus icon googleplus icon instagram icon kickstarter icon link icon mail icon menu icon minus icon myspace icon payment-amazon_payments icon payment-american_express icon ApplePay payment-cirrus icon payment-diners_club icon payment-discover icon payment-google icon payment-interac icon payment-jcb icon payment-maestro icon payment-master icon payment-paypal icon payment-shopifypay payment-stripe icon payment-visa icon pinterest-circle icon pinterest icon play-circle-fill icon play-circle-outline icon plus-circle icon plus icon rss icon search icon tumblr icon twitter icon vimeo icon vine icon youtube icon

Az én mesém

Szerző Adél Sebestyén Kiss 17 Oct 2018
Az én mesém

Sebestyén-Kiss Adél vagyok, a Rug & Roll szőnyegek forgalmazója és első számú rajongója. Imádom a szőnyegeket, bútorszöveteket és minden olyan anyagot, színt és formát, ami harmonikus stílust ad.

Kiskorom óta vonzanak a színek, a textiliák és a lakberendezés. Emlékszem, hogy már kislány koromban anyukám meséi közül is a Színecskékről szóló volt a kedvencem.

A Színecskék kitalált kis lények, akik azon dolgoztak, hogy kiszínezzék a világot és megmentsék attól, hogy elszürküljön. Mára már én is színecskeként dolgozhatok és megmaradt bennem az a törekvés, hogy segítsek másoknak abban, hogy megtalálják azt a színt vagy formát amitől a lakásuk, házuk élettel teli otthonná válhat.

Családommal 3 évet éltem Törökországban, Isztambulban, ahol a lakberendezés, főleg a szőnyegek és lakástextiliák hihetetlen választékát élvezhettem.

Idén nyáron pedig Isztambulban sikerült megtalálnom azt a gyártót aki a Rug & Roll legújabb kollekcióját elkészítette és így mára már elérhető a teljes választék a webáruházban  /www.rugandroll.hu/, vagy személyesen a XIII.kerület, Röppentyű u.61 szám alatt.

Kérdés esetén megtaláltok a megadott elérhetőségeken, vagy akár személyesen is minden hétköznap 10 és 14 óra között a Mintaboltban!

Nem könnyű választani! Jó nézelődést és vásárlást!

prooffactor.com