Szőnyeg, ünnepi hangulatra | Rug & Roll

Szőnyeg, ünnepi hangulatra

Szőnyeg, ünnepi hangulatra

A karácsonyi forgatagban ki ne vágyna arra, hogy csak legalább egy feladattal kevesebb legyen a teendői listáján. Valaki igazán elintézhetné például a nagytakarítást vagy elkészíthetné helyettünk a karácsonyi vacsorát. A Rug & Roll csapata ugyan nem tud támogatást nyújtani a piacon a halas pultnál vagy az ablakmosás során, viszont lehetőséget ad arra, hogy a tökéletes karácsonyi hangulatot csempésszen szőnyegével a nappali közepére és kiemelje a karácsonyfa ragyogását.

Íme pár tökéletes és egyszerű megoldás az ünnepi hatás eléréséhez és akár még a héten a tiéd lehet, ha ellátogatsz hozzánk online vagy budapesti bemutatótermünkbe. Egy jó kávé mellett nem csupán megpihenhetsz, de a választott szőnyeg is szállításra készen áll neked.

Fogadd tőlünk szeretettel az ünnepi szőnyeg TOP listánkat, melyek egytől-egyig easy clean bevonattal és csúszásgátlóval rendelkeznek és még mosógépben is moshatók (S-L méret között).


A legkisebbek fantáziáját tehát csak a betoppanó nagymamák érkezése szakíthatja félbe, de még a nagyszülők sem tudnak ellenállni a szőnyegen való közös játéknak.

+1 tipp: a Rug&Roll csapata 2020-ban asztalterítő választékával is bővítette kínálatát, így ha már ünnepi hangulat, ez se maradjon le a vásárló listájáról. Választékunk: https://rugandroll.hu/collections/rug-roll-asztalteritok

Keress minket bizalommal a felmerülő kérdések esetén, hiszen tanácsadónk mindig rendelkezésedre állnak, ha a tökéletes szőnyeg, terítő vagy akár bútorszövet kiválasztásáról legyen szó.

Tovább olvasom

Tökéletes ajándék

Tökéletes ajándék

modern szőnyeg, színválasztás, szőnyegbolt, bemutatóterem, tanácsadás

A tökéletes színválasztás - 2. rész

Híres szőnyegek és a történetük

Híres szőnyegek és a történetük

Kosarad

Kosara üres. Klikk ide a vásárlás folytatásához.
Hungarian
Hungarian
HU