A tökéletes színválasztás - 2. rész | Rug & Roll

A tökéletes színválasztás - 2. rész

modern szőnyeg, színválasztás, szőnyegbolt, bemutatóterem, tanácsadás
Az előzőekben​ már foglalkoztunk azzal, hogy mire is figyeljünk egy új Rug & Roll szőnyeg kiválasztásakor. Most pedig szeretnénk tovább bővíteni ismereiteket, hogy ezzel is még tökéletesebb döntést hozhassatok, akár a webshopban válogatva, akár budapesti bemutatótermünkben járva.
A tökéletes színválasztás bejegyzésünk első részében beszéltünk nektek az évszakokhoz köthető színekről, illetve a szoba funkciója és berendezése szerinti választási szempontokról, praktikákról. Most pedig egy picit a természetesebb színek és azok felhasználási lehetőségében szeretnénk egy kis bepillantást nyújtani nektek.
A neutrális színek megjelenésével a melegséget, családias és biztonságos légkört tudjuk megteremteni legyen akár kisebb vagy nagyobb területtel dolgunk. A kávébarna és vajszínű árnyalatok klasszikusságot csempésznek a szobába, a kőszín és szénfekete árnyalatok pedig természetes eleganciát tükröznek. Ezen neutrális árnyalatok finomságukkal pótolják azt, ami színűk telítettségéből hiányzik, illetve így a feltűnőbb bútordarabokról, kiegészítőkről nem vonják el a figyelmet. Sőt: kimondottan kiegyensúlyozzák azokat.
A neutrális kifejezés szótári jelentése nem más, mint nem érzékelhető eredményű tényező, mely nem okoz látványos változást. Így egy picit becsapós is ez a kifejezés, hiszen a színek eleve nem lehetnek teljesen semlegesek. Fontos viszont tudnunk, hogy a neutrális színeket is megkülönböztetjük meleg és hideg csoportra. Viszont őket kicsit nehezebben tudjuk a szín sprektumon definiálni. Semleges tulajdonságuk ellenére határozott karakterrel bírnak, így különböző hatásokat képesek produkálni. Ezen változatosság és játékosság található meg számos Rug & Roll szőnyegben is, melyek képesek szintén változó hatást kelteni attól függően mekkora térben és milyen bútorok mellett helyezzük el.
Tanácsunk tehát, hogy a választás során mindenképp gondoljuk végig, hogy milyen fekvésű a szoba, ahova szánjuk. Valamint ezáltal mennyi fény is jut be a helyiségbe. Mindezek mellett szükséges azt is megterveznünk, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni, mielőtt kiválasztjuk:
- Hideg vagy meleg
- Világos vagy sötét árnyalatra törekszünk.
Bárhogy is dönts, a Rug & Roll szőnyegválasztéka olyan sokszínű és változatos, hogy minden bizonnyal megtalálod a megfelelőt. Ebben pedig tanácsadóink is állnak rendelkezésedre, akár a közös ötletelés során. Akár pedig abban, hogy a digitális technika segítségével megtekintsd, hogyan fog mutatni új helyén a választott szőnyeged.
Végezetül pedig, ha igazán trendi akarsz lenni és követni a lakásodban is a divatot, akkor ajánljuk figyelmedbe Concrete szőnyegeinket - melyek a 2021-es évben választott pantone színek mindegyikét tartalmazzák.

Tovább olvasom

pantone, év színei, szürke, sárga, modern szőnyeg, design szőnyeg

A 2021-es év Pantone színei

vintage nappali szoba szőnyeg sarga, bézs kanape

Mitől Vintage, a Vintage?

Kosarad

Kosara üres. Klikk ide a vásárlás folytatásához.
Hungarian
Hungarian
HU