A 2021-es év Pantone színei | Rug & Roll

A 2021-es év Pantone színei

pantone, év színei, szürke, sárga, modern szőnyeg, design szőnyeg
A Pantone Kft. egy New Jerseyben található festékgyár, akiket a világ a Pantone Színazonosító Rendszerről ismeri elsősorban. A gyár által szabadalmaztatott színteret, megfelelő színezékek felhasználásával különböző iparágak használják, főként a textilipar és a nyomdaipar. A Pantone Intézet évente kiadja az év színeit, melyet megelőz az az évi kétszeri, európai titkos találkozó, melyet a vállalat szervez. Ezen 2 napos eseményen különböző nemzetek csoportjai megvitatják a színszabványokat és a végén kiválasztják a következő év színét. 2021 színe pedig a világos napsárga és nyugtató szürke lett.
A Pantone Intézet minden alkalommal úgy nyilatkozott a színről: „mindig egy része volt annak, ahogy az emberi kultúra, hogy fejezi ki a különböző korok hozzáállást, érzéseit.” Így például az 1960-as évek színeit a fiatal kultúra felemelkedése, az ellenkultúra és a szocialista forradalom keveredéseiből választották ki. 2021-re pedig úgy fogalmazták meg ezt az intézetben, hogy “A sárga és a szürke egy olyan törekvő színpáros, mely a mélyebb átgondoltságot és az erő érzését foglalja magába”.
2020-as évünk igen sok megpróbáltatást hordozott magában, melyet a világ minden egyes pontján és iparágában keményen megéreztek az emberek. Ez pedig az év választott pantone színeiben is visszaköszön.
“A 2021-es színek tükrözik a globálisan zajló eseményeket, kifejezve, hogy az emberek melyik színben látják az erőt, a reményt és az összefogást.” - mondja Laurie Pressman, a Pantone Intézet alelnöke.
A Rug&Roll szakértői szemei ezt jó előre megérezhették már a tavalyi évben is, hiszen a büszkén mutatjuk be itt is nektek a Concrete szőnyegtípusainkat, melyek irányába már előző évben is nagy érdeklődést mutattatok és szeretettel rendeltétek is meg tőlünk. A Concrete, modern szürke-sárga, absztrakt mintás szőnyegei jelenleg L, XL és S (futószőnyeg) méretekben elérhetők raktár készletünkről, a többi méret pedig előrendelhető.
Bizton állíthatjuk, hogy a 2021-es évre választott pantone színekkel, a ​Contrete szőnyegeink pozitív hangulatot és erőt csempésznek az otthon bármely helyiségében. Illetve remekül használhatók akár bármilyen irodában vagy dolgozószobában is, melyről rövidesen bővebben is írunk számotokra.

Tovább olvasom

vintage nappali szoba szőnyeg sarga, bézs kanape

Mitől Vintage, a Vintage?

Évvégi visszatekintő. 2021 a fejlődés éve lesz!

Évvégi visszatekintő. 2021 a fejlődés éve lesz!

modern szőnyeg, színválasztás, szőnyegbolt, bemutatóterem, tanácsadás

A tökéletes színválasztás - 2. rész

Kosarad

Kosara üres. Klikk ide a vásárlás folytatásához.
Hungarian
Hungarian
HU